Sannie og Jacob Buren Æblegaardens værdier Bed and Breakfast - øko logi Retreat på Æblegaarden Æblegaarden serverer Æblegaarden gallery Cykelturer fra Æblegaarden Vandreturer fra ÆblegaardenÆblegaardens - En lille hemmelighedÆblegaardens galleri Kontakt Æblegaarden Æblegaardens links Æblegaardens blog Æblegaarden på engelsk

 

Æblegaarden på facobook
Æblegaarden på Pinterest
Æblegaarden på Youtube

Mahatma Gandhi
 
Værdier

Vores værdier handler dybest set om respekt for livet og om at anerkende den dybe samhørighed vi, som mennesker, har med alt levende. Vi, som deler denne klode, deler ilt og dermed alt. Vores egen oplevelse af verden afgør, hvordan den ser ud. Vender vi den på hovedet, ser den anderledes ud – vanvittig måske. Men også fuld af nye, ukendte muligheder, for den der tør se det.

Det er derfor inspiration er så vigtig. Inspiration betyder ”at drage ånden ind”. Den opleves ofte som en impuls, en gnist, en idé der undfanges.
Eller blot som glæde. Den får os til at føle os mere levende og giver os lyst til at kaste os ud i nye eventyr – og dermed nye løsninger.

På Æblegaarden ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver at skabe nogle rammer, som styrker og fremmer denne proces.

På det helt konkrete plan betyder det blandt andet, at vi gør en del ud af at forholde os konstruktivt til de udfordringer klimaforandringerne og andre miljøubalancer byder os.

For naturen er ikke bare til pynt. Den er en del af os og vi en del af den. Når vi går i skoven, langs marker og levende hegn, når vi bader i havet - eller kigger ud af vinduet og får øje på et rådyr - mærker vi i særlig grad dét fællesskab og at vi skal værne om mangfoldigheden.

Og når vi om aftenen, i stilheden, kigger op mod stjernerne på den indigoblå himmel, forstår vi, at vi blot er en lillebitte del af noget uendeligt stort.

Her finder du vores "Grønne regnskab"