Sannie og Jacob Buren Æblegaardens værdier Bed and Breakfast - øko logi Retreat på Æblegaarden Æblegaarden serverer Æblegaarden gallery Cykelturer fra Æblegaarden Vandreturer fra Æblegaarden Æblegaardens - En lille hemmelighed Æblegaardens galleri Kontakt Æblegaarden Æblegaardens links Æblegaardens blog Æblegaarden på engelsk

 

 

Æblegaarden på facobook
Æblegaarden på Pinterest
Æblegaarden på Youtube
John Donne
 

Sannie Teresa Burén
Her kan du læse meget mere om værtindens andre aktiviteter som de bøger hun har skrevet, foredrag hun holder og forlaget Lerche som hun er grundlægger af.

En sommerdag på Æblegaarden
Se den lille stemningsmættede film om en sommerdag på Æblegaarden, fotograferet og klippet af Sannie.

Bedre Hjem, en bolig raportage
Der er blevet lavet flere boligreportager fra Æblegaarden gennem
de sidste par år. Her er én du stadig kan se på nettet, med fine fotos
af Alex Tran.

Fotograf Alex Tran
Har kan du se flere af Alex’ billeder. Alex har også taget nogle af billederne i vores billedfriser og gallerier, bl.a. billederne af Æblegaarden og portrætbilledet under ”om os” samt interiørbillederne på siderne om ”maden” og ”vandring” – Tak Alex for at vi må bruge de smukke billeder!

Det sydfynske øhav
Hjemmeside med fokus på – og masser af links til – alle de fine naturoplevelser du kan møde i Det Sydfynske Øhav. Vil du vide mere
om dykning, havkajak og lystfiskeri, så er dette et godt sted at starte.

Turist- og erhvervsforeningen Langeland
Her finder du bl.a. masser af information om seværdigheder, restauranter og andre overnatningsmuligheder på Langeland.

Øhavets Smakkecenter
Oplysninger om Smakkecenteret på Strynø finde du her bl.a. den skønne Sælsafari, som vi tilbyder som pakketur, samt kurser i havkajak, sejlads med smakkejolle og meget mere.

Strynø
- Og her er flere nyttige informationer, hvis du vil en tur til den hyggelige lille ø Strynø (20 min. sejlads fra Rudkøbing).

Maritimt center
Tilbyder ture med fine gamle træskibe. I skolesommerferien tilbyder vi om fredagen, i samarbejde med Maritimt center, aftenpicnic og solnedgangs tur på det gode skib Mjølner.
Se mere her

Cornelia Reinholz
Tilbyder forskellige former for massage, wellness og behandling.
Cornelia bor ca. 4 km nord for Æblegaarden.

Restaurant Generalen
Restaurant Generalen er indrettet i den gamle hestestald på Tranekær Gods. De har fokus på gode råvarer og et dansk/fransk menukort. Det bedste alternativ til en middag på Æblegaarden. Har dog kun åbent om sommeren.