Sannie og Jacob Buren Æblegaardens værdier Bed and Breakfast - øko logi Retreat på Æblegaarden Æblegaarden serverer Æblegaarden gallery Cykelturer fra Æblegaarden Vandreturer fra Æblegaarden Æblegaardens - En lille hemmelighed Æblegaardens galleri Kontakt Æblegaarden Æblegaardens links Æblegaardens blog Æblegaarden på engelsk

 

 

Æblegaarden på facobook
Æblegaarden på Pinterest
Æblegaarden på Youtube

C.S.Lewis
 
Bed and breakfast og overnatning

På Æblegaarden B&B har I mulighed for at finde den ro og fordybelse, som mange savner i hverdagen og da I ikke behøver tænke på måltider er der god tid til bare at være sammen, slappe af og nyde livet.

Vi har åbent for ferie- og weekend ophold hele året og hver årstid byder på sin egen charme.

Nyd efterårets flammende træer og intense duft af muld, vinterens frostklare lys, de allerførste forårssolstråler på en bænk i haven, det fantastiske blomsterflor midt i maj, når æbletræerne blomstrer – og sommeren, hvor øen summer af liv og mennesker der bader, cykler, vandrer, sejler, dykker, rider …

Vi har to dobbeltværelser – det ene med mulighed for en opredning til to børn.

De to værelser deler badeværelse og et lille tekøkken, hvor der er mulighed for at lave te og kaffe, men ikke mad. Værelserne er lyse og indrettet i en enkel skandinavisk stil, uden så mange dikkedarer.

I bryggerset (der også fungerer som indgang for gæster) kan du møde vores to søde katte, Fincent og Figgeline. Hvis du har lyst vil de gerne kæles med - men de må ikke komme ind i selve huset.

Vi har gratis trådløst netværk og rejser du uden computer, stiller vi gerne en bærbar PC til rådighed, hvis du vil søge oplysninger, tjekke emails eller se en DVD film en regnfuld eftermiddag.

Prisen for en overnatning er kr. 385,- pr. person.

For børn under 10 år, der sover på værelse med en voksen, er
prisen kr. 190,- pr. barn.


Prisen inkluderer sengelinned, håndklæder og morgenmad.

Børn er hjerteligt velkomne – men lad venligst Fido blive hjemme hos svigermor.

Se hvad andre gæster har oplevet på Æblegaarden